DESPRE NOI

Ne ocupăm de construcția, renovarea și reabilitarea cladirilor vechi.

JACKHAMMER CONSTRUCTION DEVELOPMENT SRL a fost înființată în anul 2019 și este specializată în lucrări de anvergură medie în domeniul construcțiilor.

Managementul societății urmărește în mod constant cerințele pieței și vizează satisfacția clienților pentru fiecare proiect.

Oferim soluții globale în conformitate cu standardele naționale și internaționale în vigoare. Se asigură respectarea tuturor normelor de siguranță și calitate din domeniul construcțiilor și se lucrează în mod eficient pentru proiecte de calitate și pentru protejarea mediului înconjurător.

Misiunea și viziunea societății noastre au la bază promptitudinea, corectitudinea și seriozitatea în onorarea proiectelor. Ne adaptăm nevoilor și posibilităților clienților, respectând termenele și bugetele stabilite.


 

Executăm zugrăveli interioare și exterioare cu utilaje de cea mai înaltă calitate. Cu un debit de 4,3 litri pe minut, SuperFinish 33 Pro este cea mai puternică pompă cu diafragmă WAGNER din segmentul profesional, destinată lucrărilor de peste 1000 mp/zi. Cu SuperFinish 33 Pro se poate aplica o gamă diversă de materiale: uleiuri, substraturi, grunduri, amorse, umpluturi, vopsele pe bază de rășini sintetice, vopsele acrilice, vopsele emulsii, vopsele latex, agenți anticorozivi, agenți ignifugi, adezivi pentru țesături.

 

Play video
CUM LUCRAM?

ETAPELE FIECARUI PROIECT ÎN PARTE

Următoarele etape reprezintă pașii generali în cadrul unui proiect.
Funcție de complexitatea sau specificul fiecăruia, etapele pot diferi ușor.

Evaluarea complexității proiectului și estimarea costurilor.
Schițarea unui plan de implementare al proiectului.
Execuția efectivă a lucrărilor.
Plata completă a proiectului.
Predarea spațiilor construite sau renovate.